Pure schoonheid bij ‘Pure Balance’

15 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste is Idaline ook Dr. Hauschka therapeute, wellness masseur, stoelmasseur en visagiste. Idaline kwam in contact met de filosofie van Dr. Hauschka, toen zij op zoek was naar iets wat niet alleen de buitenkant van een mens verzorgt, maar ook de binnenkant. ,,Pure balans omdat iedereen behoefte heeft aan positieve aanraking en energie. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van het leven. Het is cruciaal voor elk mens, jong en oud, om aangeraakt te worden met zorg en aandacht. Het is mijn passie om mensen een goed gevoel te geven,” aldus een enthousiaste Idaline. ,,De behandelingen gaan verder dan de bekende traditionele schoonheidsbehandelingen. De uitgangspunten zijn harmonie en rust voor mijn manier van werken. Met speciale ritmische behandelingen voor lichaam en geest die doorstroming door het gehele lichaam bevorderen.”

NIJKERKERVEEN - Idaline Koster opende begin mei haar sfeervolle schoonheidssalon ‘Pure Balance’ in Nijkerkerveen.

door Maureen van Goethem

Met een aromatisch voetenbad met salie en een kop thee werd ik ontvangen. Toen ik comfortabel in de stoel lag werd ik warm ingepakt in dekens en onderging ik een hoofdhuidmassage. Mijn nekspieren werden losgemaakt en de vermoeidheid werd uit mijn haren gestreken. Via een reeks verschillende stappen werd de huid gereinigd, versterkt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Gelukkig werd ik wel gewaarschuwd. Daarna volgde de lymfestimulatie. Dit werd verricht met fijne penseelbewegingen. Idaline vertelde dat dit een reinigende en verzorgende werking heeft en zorgt daarnaast voor ontspanning van lichaam en geest. De lymfestimulatie versterkt het immuunsysteem. Na de afsluiting van de behandeling voelde ik mij als herboren en kon met nieuwe energie de wereld weer in.

Krachten

Dr. Hauschka gaat uit van de gedachte dat de huid krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De producten zijn vrij van chemisch- synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en ze worden niet op dieren getest. Alle producten worden ambachtelijk gemaakt, er wordt geen apparatuur gebruikt. De oliën waaruit de producten zijn samengesteld, zijn gemaakt van planten en kruiden uit biologisch-dynamische tuinen. U vindt bij ‘Pure Balance’ de totale lijn voor gezicht, lichaam, douche, bad, haar en make-up.

u Pure Balance, Nieuwe Kerkstraat 49, Nijkerkerveen. www.purebalance.nl. Tel. 06-15566566

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie