Afbeelding
Rabobank Randmeren

Nijkerkers steunen lokale verenigingen tijdens Rabo ClubSupport

6 november 2020 om 10:50 Maatschappelijk

NIJKERK Inwoners van Nijkerk, Putten, Harderwijk en Ermelo konden de afgelopen weken stemmen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport. Dit jaar waren er in de regio in totaal 194 bestedingsdoelen opgegeven voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Rabobank-leden konden vervolgens beslissen welke doelen de steun van de bank verdienden.

Onder meer jeu de boulevereniging de Nijeboulers uit Nijkerk krijgt dit jaar ondersteuning van Rabo ClubSupport. Zij gebruiken de steun voor het op een andere manier verwarmen van het clubhuis. 

Uit een recent Rabobank-onderzoek blijkt dat het Nederlandse verenigingsleven bijdraagt aan ons sociale welzijn, maar dat dit wel onder druk staat door corona. ,,De resultaten van het onderzoek laten zien dat het juist in deze periode ontzettend belangrijk is dat we onze lokale clubs en verenigingen blijven steunen”, zegt Paul Verhoef, algemeen directeur Rabobank Randmeren. ,,De club of vereniging blijkt een belangrijke plek in te nemen in ons sociale leven. Daarnaast zien we dat velen het financieel zwaar hebben. Daarom blijven wij ons vanuit Rabo ClubSupport inzetten voor het rijke verenigingsleven in Nederland.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie