Veensche Boys zakt verder weg

14 april 2019 om 01:01 Sport

NIJKERKERVEEN Voor Veensche Boys lijkt het seizoen zo goed als over. Er is na de nederlaag tegen Loosdrecht (3-1) is er nog een klein kansje op de nacompetitie, maar de vorm is al weken ver te zoeken bij Veensche Boys.

Groots was het niet, maar Veensche Boys begon zaterdag aardig aan het duel in en tegen Loosdrecht. Er waren wat mogelijkheden voor de Boys, maar Loosdrecht nam de leiding via Mohamed Adarghal. Daarna werd het spel minder en pas na de rust zou het beter worden.

Veensche Boys zette aan, maar het ontbeerde de club aan scoringsdrift. De bal wilde er gewoon niet in en toen kreeg Loosdrecht een strafschop  nadat de bal tegen de hand van Luuk Kreijne aan werd geschoten. Joannis Karafillakis profiteerde met de 2-0. Voor Veensche Boys resteerde niets anders dan vol de aanval zoeken. Dat leidde tot de 2-1 van Kevin Hols en een enorme mogelijkheid voor Nico van den Brom op de gelijkmaker.

Het werd echter 3-1, want Jamal Hofwijks scoorde aan de andere kant wel en dus verloor Veensche Boys opnieuw. De geplaagde ploeg resteert weinig anders dan het seizoen zo goed mogelijk afmaken en werken naar volgend seizoen. De nacompetitie bereiken is theoretisch nog mogelijk, maar weinig reëel gezien de resultaten van de laatste weken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie