Afbeelding
Harry Koelewijn

Rob Veltink legt voorzittershamer NOV neer

22 februari 2019 om 08:49 Nieuws

NIJKERK Rob Veltink treedt na vier jaar af als voorzitter van de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV). Hij was in die rol tevens voorzitter van de werkgroep BIZ (bedrijveninvesteringszone), lid van de regiegroep, bestuurslid van Lekker Nijkerk, en hij leidt projecten vanuit 'Samen aan zet'.

,,En nog steeds zitten er 7 dagen in een week en 24 uren in een dag. Al voordat de BIZ-uitslag bekend werd gemaakt, heb ik bij de medebestuurders van de NOV kenbaar gemaakt dat ik ijn rol als voorzitter van de NOV, en de daarbij behorende overige rollen, zal neerleggen om plaats te maken voor de volgende voorzitter. Of de BIZ er nu wel of niet zou zijn gekomen, speelt hierin geen rol. Voor mij is het vier jaar bouwen geweest aan dat wat nu een basis is om overgenomen te worden door de volgende."

Veltink gaat zich meer richten op het ondernemerschap als eigenaar van de Jumbo en zijn privéleven, zo schrijft hij. ,,Ik ben niet weg, ik blijf betrokken lid en sluit zelfs niet eens uit dat, bij voldoende draagvlak, er over enkele decennia nog eens een volgende periode als bestuurder van de NOV zal aanbreken. Als 37-jarige kan ik daar nog wel even over nadenken."

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie