Koordirigent Robert Bakker
Koordirigent Robert Bakker in eigen beheer

Voice Company opnieuw in Carnegy Hall

1 februari 2019 om 14:24 lokaal Deel je nieuws

 

PERSBERICHT

Voice Company opnieuw in Carnegie Hall

           

Afgelopen week heeft dirigent Robert Bakker voor de derde keer zijn Voice Company Koor naar New York gebracht. In dit geval voor een tweede optreden in de beroemde Carnegie Hall. Vijf jaar geleden beleefde het internationaal actieve belevenissenkoor zijn debuut op dit wereldbekende podium.

Inmiddels zijn de koorleden weer thuis en gaat er een nieuw succesvol zangproject van start: Jesus Christ Superstar. Een geweldige rockopera die het koor in concertvorm samen met jonge veelbelovende solisten in maart en april gaat uitvoeren. Een unieke kans om zelf ook als zanger(es) te schitteren in één van Lloyd Webber’s meest succesvolle composities. Stemtype, van sopraan tot en met bas, iedereen is welkom om actief mee te komen zingen. Ook is zangervaring niet vereist en er wordt geen stemtest afgenomen. Wèl wordt een goede inzet gevraagd om tot half april de wekelijkse repetities actief te volgen. Gelukkig kan dat ook gewoon vanuit huis op ieder gewenst moment via een digitale verbinding.

Robert Bakker bewijst keer op keer dat iedereen kan zingen en dat meedoen een geweldige, onvergetelijke ervaring is. Voor wie belangstelling heeft: Stuur een mailtje naar rbpmusic@xs4all.nl. Deze wordt vervolgens beantwoord met een mailbericht waarin alle mogelijkheden worden uitgelegd. Zo wordt zingen een heerlijke winteractiviteit.

Het Voice Company Koor                     Tel.: 06 – 515 606 76 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie