Op de eerste Winterfair bij voetbalvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen waren diverse voetballen te winnen, gesigneerd door Ajacied Donny van de Beek.
Op de eerste Winterfair bij voetbalvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen waren diverse voetballen te winnen, gesigneerd door Ajacied Donny van de Beek. Kees van den Heuvel

Winterfair bij Veensche Boys krijgt vervolg

14 januari 2019 om 13:53 lokaal

NIJKERKERVEEN De Winterfair bij voetbalvereniging Veensche Boys krijgt een vervolg. Op zaterdag 7 december staat de tweede editie van het winterevenement gepland.

Dat er een tweede editie van de Winterfair moet komen, bleek donderdagavond uit een evaluatie die gehouden werd door de deelnemende verenigingen. De organisatie noemt de Winterfair geslaagd. Ondanks de minder fraaie weersomstandigheden was de sfeer goed en de saamhorigheid groot, was het oordeel.

STICHTING Ook wordt er een stichting opgericht die de naam Winterfair Nijkerkerveen zal gaan heten. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de muziekvereniging Concordia, de Christelijke zangvereniging Halleluja, het Oranjecomité en Veensche Boys.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie