Touch for health cursus

4 januari 2019 om 20:26 lokaal Deel je nieuws

Ontdek de kracht van kinesiologie

Lia Smink van Praktijk voor kinesiologie en natuurgeneeskunde start binnenkort met een driedaagse Touch for Health cursus in Hoevelaken.

Kinesiologie betekent letterlijk bewegingsleer. Een kinesioloog benadert de mens in zijn totaliteit en werkt dus vanuit een holistisch gezondheidsmodel.

Van nature heeft ons lichaam een fantastisch zelfgenezend vermogen.  Er zijn echter omstandigheden die het zelfherstellend vermogen nadelig beinvloeden, zoals stress, emoties, verkeerde voeding en fysieke overbelasting. Je energiehuishouding is dan uit balans. Je verbruikt meer energie dan je kunt aanvullen, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Tijdens een consult zoekt een kinesioloog met behulp van spiertesten uit waar eventuele blokkades zitten en wat eraan gedaan kan worden om deze op te lossen. Met behulp van diverse technieken kan zij vervolgens het herstellend vermogen van haar klant stimuleren door het evenwicht in het energiesysteem te herstellen.

Handig om te weten dat een consult vaak vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) vergoed wordt. Vraag dit voor de zekerheid na bij je zorgverzekeraar. Het kan ook prima naast andere reguliere of alternatieve behandelingen ingezet worden.

 

Wie graag zelf zijn lichaam goed in balans wil houden kan een afspraak maken, maar het is ook mogelijk om een cursus te volgen om het evenwicht bij jezelf of een ander te kunnen herstellen. Deze driedaagse Touch for Health cursus wordt gegeven op 5, 12 en 19 maart. Voorkennis is niet vereist.

Wie eerst eens alleen de kracht van de spiertest wil ervaren, kan een eendaagse workshop volgen; neem contact op voor de mogelijkheden.  Aanmelden voor de workshop en cursus kan via de telefoon (0616928318) of via de e-mail (info@liasmink.nl). Meer weten over de praktijk van Lia Smink? Kijk dan op www.liasmink.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie