Flyer met info
Flyer met info Samuel

Ex-satanist Rob Radosti bezoekt Nijkerk

31 oktober 2018 om 17:06 lokaal Deel je nieuws

Rob Radosti - ooit satanist, maar nu radicale Jezus-volger is een bekend Amerikaans missionaris, schrijver en spreker. Begin november komt hij drie dagen naar Nederland als onderdeel van zijn Europese "Revive and Reform" tour. Dinsdag- en woensdagavond zal hij in Nijkerk spreken in De Medialoods.

Rob staat bekend om zijn bijzondere levensverhaal. Op 14-jarige waren zijn ouders gescheiden, was hij misbruikt en werd hij alcoholist. Jarenlang worstelde hij met zelfmoordneigingen. Vanaf 16 jaar kwam Rob terecht in het satanisme. Een aantal jaren later bezocht hij verschillende keren christelijke evenementen om christenen te bekeren tot het satanisme. Op een van deze conferenties werd hij naar eigen zeggen aangeraakt door Gods kracht en werd hij toen bevrijd van satanisme, drugs, alcoholisme en zelfmoordneigingen.

Na zijn bekering begon Rob met het verspreiden van het “goede nieuws". Rob Radosti staat bekend als een charismatische spreker. Ook spreekt hij veel over Gods liefde en genade. Daarnaast moedigt hij mensen om in het bovennatuurlijke te gaan wandelen. Rob en zijn vrouw Milly prediken het evangelie overal ter wereld, van satanische clubs en in bars tot in de de jungles van de Amazon. In over 30 landen heeft hij Jezus gedeeld en mensenlevens getransformeerd zien worden. 

Dinsdag 6 november en woensdag 7 november zullen er gratis toegankelijke wonderen en worship avonden plaatsvinden in de Medialoods. Er zal naast onderwijs ook aanbidding en tijd voor gebed zijn. Op woensdagochtend en middag zal hij onderwijzen op het gebied van genezing en evangelisatie, waarna dit in de praktijk zal worden gebracht in de binnenstad van Amersfoort. Op de donderdagochtend en middag hetzelfde, maar dan in Arnhem.

Rob zal bezoekers zowel theologisch als praktisch uitdagen.

Voor meer informatie en gratis registratie zie demedialoods.nl/rob

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie