wedstrijd schoolhandbaltoernooi
wedstrijd schoolhandbaltoernooi Rose Ann van Alphen

41ste Editie HV Voice/Doornhof Schoolhandbaltoernooi succes

7 oktober 2018 om 19:55 Sport/sport Deel je nieuws

Op woensdag 3 oktober vond 41ste editie van het Doornhof HV Voice Schoolhandbaltoernooi plaats. Ongeveer 280 jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8 van Het Baken, De Open Kring, Daltonschool Corlaer, De Rehobothschool, de Prins Willem Alexander school, CBS Holk en de Oranje Nassau School gingen de strijd met elkaar aan. De jongens en meiden uit groep 8 waren niet alleen vanwege de eer en de mooie beker gemotiveerd om te winnen, maar vooral ook omdat de winnaars in mei 2019 mogen meedoen aan de regionale kampioenschappen.

Na een sportieve middag werd uiteindelijk gestreden om de eerste plaats in de verschillende categorieën.  Bij meisjes groep 7 won de Oranje Nassau School met 4-3 van School Holk. De jongens groep 7 van de Rehobothschool waren met 2-1 net sterker dan die van de Daltonschool Corlaer. In mei wordt Nijkerk in de regio vertegenwoordigd door de jongens groep 8 van Het Baken, die met 3-0 wisten te winnen van de jongens van Daltonschool Corlaer. Bij de meisjes groep 8 streden beide teams van School Holk tegen elkaar, en won Holk 2 pas na penalty’s van Holk 1. Ook zij mogen mee naar het regiokampioenschap.

School Holk won ook nog de Covebo Fairplay Cup. De Rob van de Pol Talent Award werd uitgereikt aan Thijs van het jongensteam groep 8 van Daltonschool Corlaer.