Het gratis BIEB magazine, in de bibliotheek te halen.
Het gratis BIEB magazine, in de bibliotheek te halen. Verheij & van der Heide

Lees, puzzel, onderzoek en kans op leuke prijzen

2 oktober 2018 om 10:19 lokaal Deel je nieuws

Vanaf 1 oktober ligt bij bibliotheek Nijkerk/Hoevelaken het BIEB Magazine nr. 7 klaar om mee te nemen. In dit gratis blad vind je korte interviews, zoekplaatjes, puzzels en een aantal ‘doe mee en win’-acties. BIEB Magazine is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 12 jaar. Om samen met hun (klein)kind te lezen, praten, spelen én te onderzoeken. Het magazine is ook digitaal te lezen op biebmagazine.nl.

Kind van de toekomst

Ieder kind is een kind van de toekomst. Maar meer dan vroeger is onduidelijk wat je moet leren om goed voorbereid te zijn voor die toekomst. Wat moet je weten om mee te kunnen komen? Wat moet je als kind onder de knie hebben? Hoe belangrijk zijn taal en lezen voor je toekomst?

In BIEB Magazine 7 vertellen onder andere Gerda Havertong, Jochem Meyjer (De Gorgels), Marcel van Driel (Superhelden) en Sofie van den Enk waarom lezen zo belangrijk is. Én waarom het zo leuk is. Vooral als je het samen met je kind(eren) doet. Verder staan in het magazine grappige zoekplaatjes, puzzels en leuke ‘doe mee en win!’-acties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie