Afbeelding
Gerrit Steen

Dorpsdag Hoevelaken ondanks buien druk bezocht

26 augustus 2018 om 09:21 lokaal

HOEVELAKEN  Ondanks de soms felle regenbuiten kan ook de editie 2018 van de Hoevelakense Dorpsdag in de annalen als succesvol worden bijgeschreven. De traditionele onderdelen waaronder de Dorpsloop, de markt en de Bootcamp zorgden er voor dat de vele bezoekers zich ondanks de regen uitstekend vermaakten. Winnaar van de Dorpsloop over 10 km. bij de heren was de Hoevelaker Jeroen van de Boom.

UITMARKT  Tijdens de regenbuien namen veel bezoekers een kijkje in dorpshuis De Stuw waar van 12.00 tot 15.00 uur voor het eerst een Uitmarkt plaats vond, georganiseerd door het Sociaal Cultureel Platform Hoevelaken. Maar liefst 23 organisaties gaven acte de préséance en vertelden alles over hun programma voor het komende seizoen. Op een podium werd elke twintig minuten een kort optreden verzorgd door een organisatie.

MUZIEK  Op de Wiekslag zorgde de band Sixties Generation voor een heerlijk stukje muziek uit het verleden. De dag werd traditioneel afgesloten met muziek van ID DJ en muziek uit de 80'er en 90'er jaren door de PPM Band.  

SENIOREN  Ook de senioren van Hoevelaken werden bij de Dorpsdag betrokken en vond er in 'de Stoutenborgh' een druk bezochte bingoavond plaats. Er waren weer mooie prijzen te verdienen die door de plaatselijke middenstanders ter beschikking werden gesteld.

Voor volgend jaar is de organisatie wel dringend op zoek naar meer vrijwilligers. Wie zich hiervoor geroepen voelt kan zich aanmelden bij de organisatie op de site van de Dorpsdag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie