Afbeelding
ZorgMies

ZorgMies Barneveld-Nijkerk biedt aanvulling op medische zorg

Zorg

NIJKERK ZorgMies Barneveld-Nijkerk heeft onlangs haar deuren geopend onder leiding van Heleen Geersing en Bettie Hendriksen. De vestiging is opgestart vanuit de licentieformule ZorgMies Nederland. ,,Wordt uw taak als mantelzorger wel eens teveel of staat u er als oudere alleen voor? Liefdevolle extra handen van ZorgMies Barneveld-Nijkerk kunnen u dan ontlasten.’’

ZorgMies doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft. ,,Wij verlenen geen medische zorg, we bieden juist een aanvulling daarop. Onder andere gezelschap, boodschappen doen, samen buiten wandelen, begeleiding naar het ziekenhuis, koken, samen eten, een praatje; het gaat om het persoonlijk contact. 

ERVARING ,,Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en praktijk (Heleen) en in de wijkverpleging (Bettie) te bundelen, geloven wij dat we het verschil kunnen maken in de soms schrijnende thuissituaties waar veel overbelasting in het eigen netwerk zichtbaar is. Samen maken wij graag het verschil voor cliënten en mantelzorgers in Barneveld en Nijkerk. Kwaliteit van leven, persoonlijke aandacht en zorg op maat staan daarbij voor ons centraal.”

VERTROUWD ZorgMies Barneveld-Nijkerk stelt zich ten doel dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. ,,Mantelzorgers hebben vaak een druk leven met een gezin, werk, sociale contacten, sport en huishouden. Hoe fijn is het dan wanneer er wekelijks een vertrouwd gezicht langskomt om deze zorg even uit handen te nemen? Iemand die betrokken is, zorgzame aandacht geeft en helpt bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan. Dat is wat we kunnen bieden met de inzet van een ZorgMies.” 

PERFECTE MATCH ,,Na een uitgebreid kennismakingsgesprek zoeken we naar de perfecte match tussen de cliënt en de ZorgMies. Cliënten hebben een stem in wie hun ZorgMies wordt. Er moet een klik zijn, een gevoel van maatjes. Onze ZorgMiesen worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Zo maakt ZorgMies het leven leuker!” 

Kijk voor meer informatie op: www.zorgmies.nl, mail naar barneveld-nijkerk@zorgmies.nl of bel met ZorgMies Barneveld-Nijkerk via telefoonnummer: 06-18 99 31 89.’’

advertentie