Gerard Renkema, Niels Degenhardt en Jan van den Berg (van links naar rechts) openen - met een druk op de knop - officieel het nieuwe pand van de Hemink Groep in Nijkerk.
Gerard Renkema, Niels Degenhardt en Jan van den Berg (van links naar rechts) openen - met een druk op de knop - officieel het nieuwe pand van de Hemink Groep in Nijkerk. Wouter Loeve – www.nicepictures.nl

Hemink Groep opent vestiging in Nijkerk

Zakelijk

NIJKERK De Hemink Groep uit Holten heeft donderdag 23 juni een nieuwe vestiging geopend aan het Riddererf 22 in Nijkerk. Bij dit feestelijke moment waren burgemeester, opdrachtgevers, leveranciers en een delegatie van medewerkers aanwezig. 

Algemeen directeur Jan van den Berg: ,,De Hemink Groep staat voor het verduurzamen van vastgoed. Dat is onze core business in grote projecten in heel Nederland. Dat doen we voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Holten en vanuit Zaandam. Een uitvalsbasis in het midden van het land ontbrak echter nog. Daarom zijn we heel blij met deze centraal gelegen nieuwe locatie. We hechten waarde aan korte lijnen en natuurlijk een landelijke dekking. Zo hoeven onze vakmensen minder te reizen en zijn we nog dichter bij onze opdrachtgevers.”

THEATERSHOW De burgemeester van Nijkerk, Gerard Renkema, verrichtte samen met Van den Berg en vestigingsleider Niels Degenhardt de openingshandeling. Na de – letterlijke – druk op de knop, compleet met special effects, genoot het gezelschap van een mini theatershow van Niek Boes. De artiest wist op geheel eigen wijze verleden, heden en een blik op de toekomst, de ‘droomwereld’ van Hemink Groep in beeld en geluid samen te vatten. 

Hemink werkt voortdurend aan verbetering, verregaande samenwerking met partners en investeert in zijn mensen. ,,Het resultaat vertaalt zich in betaalbare en comfortabele woningen, tevreden opdrachtgevers en blije collega’s. Eigenlijk is een bedrijf als Hemink te nuchter om over ‘dromen’ te praten”, verduidelijkt Van den Berg: ,,Bij Hemink doen we het gewoon. We pakken samen elke uitdaging aan. Mocht het anders lopen dan verwacht dan zien we dat als leerproces. Maar we komen er altijd sterker uit.”  

WARM WELKOM Renkema prees in zijn speech de komst van de Hemink Groep naar zijn stad en sprak een warm welkom uit voor het van oorsprong Twentse bedrijf: ,,Als gemeente zijn we best kritisch op de uitgifte van onze bedrijfspercelen. Hemink Groep is wat ons betreft een aanwinst voor Nijkerk. Een organisatie die zich richt op een toekomstgerichte markt, met verduurzaming als belangrijk speerpunt. Dit past bij ons, ook als gemeente hebben we hierin nog wat stappen te zetten.” 

Tot slot sprak hij de hoop uit dat Hemink een mooie groei mag doormaken en een begrip wordt in Nijkerk en omstreken. Gezien de komst van de plaatselijke woningbouwvereniging, opdrachtgever van Hemink, zijn hiertoe de eerste stappen al gezet. 

RONDLEIDING De genodigden toostten vervolgens met elkaar op de nieuwe vestiging. Er volgde een bijzondere rondleiding door het pand. Tijdens deze wandeling leerden de gasten Hemink Groep beter kennen. Want op diverse plekken langs de route stonden medewerkers met wetenswaardigheden over het bedrijf. De officiële opening werd afgesloten met een netwerkborrel en live cooking hapjes.

advertentie
advertentie