Afbeelding
Domino's Nijkerk

Domino’s opent winkel in Nijkerk

15 juni 2022 om 11:00 Winkels

NIJKERK Op maandag 20 juni opent Domino’s haar nieuwe winkel in Nijkerk. De winkel wordt gerund door de ervaren franchisenemers Sebastiaan, Martijn en Francisca van Eijk. De winkel is gevestigd aan Kolkstraat 10 en bezorging vindt plaats met volledig elektrische voertuigen. 

Franchisenemers Sebastiaan, Martijn en Francisca zijn binnen Domino’s geen onbekenden. In 2016 openden zij hun eerste winkel in Huizen. Niet veel later volgden vestigingen in Zeewolde en vorig jaar Bunschoten-Spakenburg. Het drietal kijkt ernaar uit om Nijkerk kennis te laten maken met de verse, handgemaakte pizza’s van Domino’s. Naast pizza’s verkoopt Domino’s Nijkerk ook Crunchy Chicken uit de oven, verkoelende Thickshakes en diverse bijgerechten en desserts. De franchisenemers staan een groot deel van de tijd zelf in hun zaak. Op deze manier kunnen zij samen met regiomanager Danny en winkelmanager Dylan het nieuwe personeel bijstaan. ,,Of het nu gaat om het bereiden van pizza’s die worden afgehaald of het afleveren van bestellingen bij klanten thuis: we gaan altijd aan de slag met een grote glimlach. We willen mensen verrassen met een goede service en een smakelijke pizza voor een aantrekkelijke prijs.” 

GASLOOS Domino’s Nijkerk is nog op zoek naar medewerkers. Zowel toekomstig pizzamakers als bezorgers kunnen voor meer informatie terecht op www.werkenbijdominos.nl. Niet alleen wordt er bezorgd met elektrische voertuigen, ook het pand wordt helemaal gasloos. De pizza’s worden bereid in een elektrische oven.

OPENINGSTIJDEN De winkel is dagelijks geopend voor afhalen en bezorgen: maandag en dinsdag: 16.00 - 22.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag: 12.00 - 22.00 uur en zaterdag en zondag: 13.00 tot 22.00 uur.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie