Afbeelding
Huis van Thee

Nijkerkse Sevgi opent in coronatijd haar eigen online theewinkel

31 maart 2021 om 10:55 Zakelijk

NIJKERK Sevgi Gönen uit Nijkerk heeft woensdagochtend haar eigen online theewinkel Huis van Thee geopend. Wethouder Mariëlle Broekman was digitaal bij de opening aanwezig om online het lintje door te knippen. 

Tijdens de online opening vertelde Sevgi over haar liefde voor thee en het oprichten van haar eigen bedrijf. Ze is mantelzorger voor haar moeder en onlangs ook zelf moeder geworden. Daardoor was ze afgelopen maanden veel thuis en had ze tijd om na te denken over de toekomst. Zo ontstond het idee om iets met thee te doen. Er werden plannen gemaakt, samen met haar man Ismail, Sevgi schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en inmiddels is de webshop www.huisvanthee.nl live voor de verkoop. Ook is ze in opleiding tot theesommelier.

PRIMEUR Wethouder Mariëlle Broekman knipte woensdagochtend online het lintje door. ,,Een bijzonder moment en een hele belangrijke stap voor jullie, met het openen van jullie winkel in een bijzondere tijdsgeest. Dit is ook mijn allereerste digitale opening, en in dit geval zelfs een digitale opening van een webwinkel. Dat zegt wel iets over deze tijd. Het is in ieder geval een Nijkerkse primeur”, aldus de wethouder. ,,We zitten tegenwoordig veel achter ons scherm, dus een kopje thee kan nu echt een moment van bezinnen zijn. Heel veel succes met jullie mooie stap.” 

Huis van Thee verkoopt losse thee, theeaccessoires, theepotten, theecadeaus en meer. Nu enkel online via de webshop, maar wellicht in de toekomst ook vanuit een fysieke winkel in het centrum van Nijkerk. Meer informatie is te vinden op www.huisvanthee.nl.


Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie