Fietsen van Greefhorst zoekt versterking: 'Als je bij ons werkt kom je terecht in een gezellig team met een open sfeer'.
Fietsen van Greefhorst zoekt versterking: 'Als je bij ons werkt kom je terecht in een gezellig team met een open sfeer'. Marije de Swart
Ondernemer in beeld

Fietsen van Greefhorst zoekt monteur

Zakelijk

LEUSDEN Fietsen is leuk, ontspannend, praktisch en nog gezond ook. Het team van Fietsen van Greefhorst staat elke dag voor je klaar om je te helpen met de keuze van de juiste fiets of deze vakkundig te repareren. Vanwege de toegenomen drukte is Fietsen van Greefhorst op zoek naar een bevlogen monteur. Help jij fietsliefhebbers weer kundig in het zadel?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Zie je door de (fiets)bomen het bos niet meer? Wil je alleen recreatief of werk gerelateerd fietsen, de natuur in, zoek je meer het ruigere terrein of gewoon makkelijk van a naar b? Immers, iedereen heeft een ander doel als het om fietsen gaat. 

Hans Greefhorst: ,,Wij geven graag maatgericht advies. Het totaalconcept van aanschaf, advies en reparatie is onze kracht. Ons ruime assortiment bestaat uit onder andere e-bikes, stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, mountainbikes en gebruikte fietsen. Daarnaast beschikken we over de nodige accessoires.”

Wij zoeken een flexibele collega die bij drukte even bijspringt in de winkel, maar ook bereid is mee te denken met ons bedrijf

TAAK MONTEUR Om lang en zorgeloos van je fiets te genieten is reparatie en onderhoud cruciaal, benadrukt Greefhorst: ,,Onze moderne en ruime werkplaats is een belangrijk onderdeel van de fietsenwinkel. Met een fiets in topconditie heb je langer plezier van de fiets. Daarom is een monteur die veel van fietsen weet, ervaring heeft in het vak, zelf vaak op de fiets zit of gewoon de fietswereld in het DNA heeft zitten zo belangrijk voor ons. Om het team verder te completeren verwelkomen wij graag een man/vrouw voor de werkplaats.”

MEEDENKEN Als het aan Greefhorst ligt, kijkt de nieuwe monteur verder dan de werkplaats alleen: ,,Wij zoeken een flexibele collega die bij drukte even bijspringt in de winkel, maar ook bereid is mee te denken met ons bedrijf, kennis wil overdragen en Fietsen van Greefhorst wil helpen doorontwikkelen, want de fietswereld staat letterlijk nooit stil. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op.”

,,Als je bij ons werkt kom je terecht in een gezellig team met een open sfeer. Natuurlijk is er ook aandacht voor de sociale kant en als het kan sluiten we de werkweek af met een drankje en een hapje.”

Ben jij die (fiets)monteur die zijn of haar vleugels opnieuw wil uitslaan? Neem dan contact op met Hans Greefhorst via telefoonnummer 06-30415161. Hij gaat graag met je in gesprek. Meer informatie op www.fietsenvangreefhorst.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Fietsen van Greefhorst. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Otten (06-53488564, g.otten@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Meer informatie vind je door deze QR-code te scannen met een mobiele camera.
advertentie