Wilbert Molenaar: ,,Iedereen zou een trampoline moeten hebben, zodat kinderen naar buiten gaan."
Wilbert Molenaar: ,,Iedereen zou een trampoline moeten hebben, zodat kinderen naar buiten gaan." Peter Beijer
Ondernemer in beeld

Buitengewoonvoorthuis: voor plezier om eigen huis

27 maart 2022 om 22:30 Zakelijk

NIJKERK Trampolines, skelters, loopfietsen, zwembaden en kunstgras. Alles wat je nodig hebt voor een speelparadijs thuis is te koop bij Buitengewoonvoorthuis aan de Touwslager 1 in Nijkerk. Sport, spel en ontspanning, het is buitengewoon om gewoon naar buiten te gaan.

Wilbert Molenaar wil voor de fotograaf wel op de trampoline klimmen en een paar sprongen doen. ,,Ik zeg het zonder enige bijbedoeling: iedereen zou thuis een trampoline moeten hebben. Kinderen gaan automatisch naar buiten, komen vanachter hun scherm vandaan en gaan bewegen. Als de trampoline maar uitdaging biedt.”

Ons advies is om altijd bij ons op bezoek te komen om zelf te ervaren hoe een skelter rijdt, een trampoline springt en hoe de verschillende kunstgrassen zien, voelen en ruikenZIEN, VOELEN EN RUIKEN Wilbert leidt ons rond in het experience-center van Buitengewoonvoorthuis. We zien trampolines, loopfietsen, skelters, verschillende soorten kunstgras en zwembaden. ,,Op onze uitgebreide website staan onze producten vermeld”, vertelt Wilbert. ,,Ons advies is om altijd bij ons op bezoek te komen om zelf te ervaren hoe een skelter rijdt, een trampoline springt en hoe de verschillende kunstgrassen zien, voelen en ruiken! Zelf beleven is belangrijk.”

,,Goedkoop is vaak duurkoop”, vertelt Wilbert. ,,Wij hebben trampolines van Akrobat, BERG en Avyna. Producten van topkwaliteit met een lange levensduur die niet kapot gaan na een storm. Voor een trampoline bieden wij een ingraafservice. Het ingraven van een trampoline is voor ons een veel voorkomende opdracht. Wij leveren niet alleen de trampoline maar kunnen hem ook voor je plaatsen tegen een scherp tarief.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Kunstgras, zwembaden en skelters. Alles voor plezier om het huis. Foto: Peter Beijer

In combinatie met het kunstgras kan er een compleet pakket inclusief aanleg geleverd worden. ,,Kunstgras is onderhoudsvrij, blijft groen in de winter en is een ideale omgeving voor de trampoline. Doe je er ook nog een zwembad bij dan hebben jij en je kinderen jarenlang speelplezier rondom het eigen huis. Dan ben je buiten gewoon voor thuis.”

Wilbert laat een van de zwembaden van het merk EXIT Toys zien. ,,Dit zwembad heeft een doorzichtige overkapping. Handig zodat er geen vuil in valt en de zon kan zo het water verwarmen. De lente kondigt haar eerste zonuren al aan. Wij kunnen het zwembad voor je monteren op locatie.”

ZELF ERVAREN ,,Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. In ons experience-center aan de Touwslager 1 in Nijkerk kunnen wij een advies of offerte meegeven. Een mooie gelegenheid om de kunstgrassen te bekijken.”

Tel. 033-2600025 (maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur, info@bgvoorthuis.nl. Openingstijden zie: www.buitengewoonvoorthuis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie