Afbeelding
Gerrit Steen

Feestelijke opening Jumbo Hoevelaken

Zakelijk

HOEVELAKEN De Jumbo Supermarkt in Hoevelaken aan de Westerdorpstraat wordt op dit moment stevig onder handen genomen, zeg maar compleet verbouwd, om vervolgens op woensdag 8 september 9.00 uur feestelijk te worden heropend.

Na twee weken verbouwen gaan we op woensdag 8 september feestelijk open, vertelt Henk van Altena. ,,Zo krijgen de eerste 150 klanten een gratis bos bloemen en bij besteding van 25 euro krijgt elke klant tot en met zaterdag 11 september een gratis appeltaart.”

OPFRISBEURT De winkel met de Jumbo-formule staat er sinds begin 2011 en was toe aan een opfrisbeurt. ,,Werkelijk alles gaat op de schop”, meldt eigenaar Henk van Altena. ,,Alleen de ingang richting de winkel (linksaf) blijft hetzelfde, want dat kan niet anders. Er wordt straks niet meer begonnen met de broodafdeling, maar met een versplein, vol producten die de mensen ‘s avonds op tafel kunnen zetten.”

VERSEILANDEN Van Altena vervolgt: ,,Daarnaast zullen er tal van eilanden worden geschapen met versproducten. Zo komt er een extra grote bloemen en groente/fruitafdeling. De koelcellen worden allemaal richting de buitenwanden gedirigeerd. Die koelingen zijn eigenlijk ook de aanleiding voor de verbouwing, want die mogen geen Freon-gas (koolstofdioxide gekoeld systeem) meer gebruiken. We gaan nu over op CO2 en warmte-terugwin systeem.”

SCANPARK Van Altena vult aan: ,,Om het voor mensen gemakkelijk te maken om snel en vlug hun boodschappen te kunnen doen komt er een scan en ‘Go Park’, waarbij de klanten zelf hun producten kunnen afrekenen. Daarnaast kan er natuurlijk ook nog gewoon bij een kassa betaald worden. Er worden de komende periode ook werkzaamheden in het centrum verricht, maar ondanks de aanpassing van de Westerdorpstraat zijn wij gewoon bereikbaar.”

advertentie