Op de foto: links Sabrine ten Pierik, midden Mieke Straatman, rechts Iris van Dijk.
Op de foto: links Sabrine ten Pierik, midden Mieke Straatman, rechts Iris van Dijk. Arnoud J Spaaij

Jessica verrast moeder Mieke met ontspannen behandeling bij Jeanette Veldhuizen Clinic

12 mei 2021 om 11:34 Zakelijk

NIJKERKERVEEN Met een heerlijk ontspannen behandeling mocht Mieke Straatman afgelopen week genieten van haar moederdagverwennerij. Dochter Jessica had haar opgegeven voor de winactie van Stad Nijkerk om bij Jeanette Veldhuizen Clinic te gaan genieten.

Arnoud J Spaaij

Jessica Straatman liet weten dat haar moeder het moederdagcadeau dik verdient: „Mijn lieve moeder Mieke staat altijd voor ons klaar. Ook in het jaar 2016 dat ze borstkanker kreeg, in 2017 toen mijn oudste broer van 30 stierf en ook toen ze in 2019 een ernstige oogafwijking bleek te hebben.” Zware en bewogen tijden voor Mieke die daarom extra mocht genieten in de clinic. 

Beauty manager Sabrina en Iris, huidspecialist bij JV Clinic, besteedden alle aandacht aan Mieke met een gezichtsbehandeling van Forlle’d. „Ik heb Mieke een Japanse reinigingsbehandeling met penselenmassage gegeven. Je gezicht voelt na de behandeling heel anders, een beetje gevuld. Niet alleen je gezicht, maar zelf kom je ook tot rust,” legt Iris uit. Mieke heeft het vooral over zich heen laten komen en ervan genoten. „Ze heeft er van alles opgesmeerd,” lacht Mieke, „daar heb ik echt van genoten. Het was heerlijk. Het moet nog een beetje intrekken, zo voelt het.”

Mieke kon Moederdag dus uitgerust tegemoet zien. Ze wil ondanks de moeizame periode die achter haar ligt toch genieten. Ook van haar twee kleinkinderen.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie