Afbeelding
Kees van den Heuvel

Burgemeester opent webinar-studio van SkillsTown en MOS

25 februari 2020 om 13:34 Zakelijk

NIJKERK Burgemeester Gerard Renkema heeft vrijdagmiddag een webinar-studio geopend bij MOS in Nijkerk. Dat deed hij door een aantal stekkers in elkaar te pluggen, waardoor ze met elkaar in contact kwamen. Daarna mocht hij met Edith Terschegget van MOS de studio betreden.

Het concept, dat is ontwikkeld door de bedrijven SkillsTown uit Eindhoven en MOS uit Nijkerk, betreft het aanbieden van interactieve webinars. Dat zijn live presentaties van zo'n 30 minuten via het internet. De opname-studio wordt ingezet om leden van bijvoorbeeld beroepsverenigingen te informeren. Ook worden webinars gebruikt om klanten van bedrijven te informeren over nieuwste producten en diensten van bedrijven uit de regio. Door het gebruik van een greenscreen, samen met de nieuwste LED-belichting en unieke software, kunnen alle mogelijke achtergronden worden geprojecteerd.

EXPEDITIE De leden van Expeditie Afrika van het Corlaer College uit Nijkerk hielpen bij de voorbereiding van de opening van de webinarstudio. Tijdens de opening verzorgden zij de catering. Verder mocht Expeditie Afrika een webinar beschikbaar stellen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel. Dat is het kindertehuis en middelbare school Hanukkah dat wordt gefinancierd door de Stichting Mariëtte's Child Care. Op 30 maart gaan de leerlingen op reis naar Ghana en helpen de leerlingen mee met de opbouw van het kindertehuis.

Afbeelding
advertentie
advertentie