In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door een erkende personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundigen.
In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door een erkende personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundigen. Personal Fitness Nederland

Personal Fitness opent deuren

4 september 2019 om 17:31 Zakelijk

NIJKERK Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe vestiging in Nijkerk. Naast de fitness studio's in onder meer Tilburg, Eindhoven en Apeldoorn opent Personal Fitness Nederland nu een studio aan de Melkrijder 17B in Nijkerk. Maandag 2 september is de officiële opening.

In de sfeervolle studio kan iedereen in alle privacy trainen. Personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundige Tim Cleuskens gaat de uitdaging aan om iedereen weer fit, gezond en slank te krijgen. Cleuskens heeft de overtuiging dat mensen door de 'snelle maatschappij' de komende jaren verhoogd aandacht gaan besteden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. ,,Mensen zullen hier bewust iets aan gaan doen. Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen", aldus de personal trainer.

COACHING In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door een erkende personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundigen. Cleuskens vervolgt: ,,Onze specialisatie is functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies. Ik beloof iedereen die met ons gaat trainen dat we samen voor het beste resultaat gaan."

,,Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen honderd procent gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen. Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burnout. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we er voor. Ook in het natraject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven."

ADVIES OP MAAT Personal Fitness biedt iedereen een vrijblijvende en gratis intake in de studio. ,,Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen honderd procent gaat behalen." Aanmelden voor een intake kan via de website van Personal Fitness Nederland: www.personalfitnessnederland.nl of door te mailen naar nijkerk@personalfitnessnederland.nl.

a        [Personal Fitness Nederland – Melkrijder 17B – 06-50872785.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie