uitleg workshop tiffany hanger
uitleg workshop tiffany hanger Ellen Hietbrink

open huis het cursusaanbod 2020-2021 van het kreativitetscentrum "de brink"

Verenigingen Deel je nieuws

Kreativiteitscentrum “de Brink” zal ook dit jaar OPEN HUIS houden en wel op zaterdag 29 augustus 2020 van 10.00 – 16.00 uur.Aan de Havenstraat 7C, 3861VS Nijkerk.

Uiteraard zal dit gebeuren onder voorbehoud en met inachtneming van de Corona maatregelen van de overheid.

Het OPEN HUIS is daarom wat langer open dan normaal om het bezoekersaantal gefaseerd te laten verlopen. Er is voor gekozen om onze nieuwe cursussen en workshops niet alleen binnen te promoten. Ook buiten kunt u kennismaken met ons aanbod van komend jaar.

Naast onze reeds bestaande cursussen voor kinderen en volwassen zijn er een aantal nieuwe technieken die geleerd kunnen worden. Denk hierbij aan Keramiek / Gemengde technieken in de breedste zin van het woord. Glas in Lood in een nieuw jasje en Draadkunst.

Voor wat betreft de workshops is er een breed scala aan nieuwe mogelijkheden:

Tiffany Engel, Suncatcher, Punch Needle. Powertex Torso of Vogelhuisje, Kleuren, Boekbinden, Vilten engeltjes, tablethoes, theemuts of hoed en tenslotte een Design Kerstboom.

Het is jammer dat door de 1,5 meter regel de Open Ateliers niet vertegenwoordigd zijn tijdens het Open Huis. Indien u de benodigde vaardigheden bezit om zelfstandig te weken, kunt u natuurlijk lid worden van een Open Ateliergroep. Die groepen gaan het komende cursusjaar gewoon door, zij het met een kleiner aantal deelnemers.

Bent u niet in de gelegenheid naar het Open Huis te komen, raadpleeg dan voor informatie en inschrijving onze website: www.debrink.org

advertentie
advertentie