Zwemtraining bij NTZV
Zwemtraining bij NTZV Mathilde Dusol fotografie

Nijkerkse Trimzwemvereniging heeft weer ruimte voor zwemmers

Verenigingen Deel je nieuws

Wat is trimzwemmen? 

Trimzwemmen is de ideale sport om op verantwoorde (en gezellige) manier actief aan lichaamsbeweging te doen. Niet alleen is het een gezonde manier om conditie op te bouwen, maar ook een sport met geringe kans op blessures. Onder begeleiding van een ervaren trainster werk je binnen drie kwartier een afwisselend trainingsschema af. De ene keer wat meer nadruk op techniek, en de andere keer weer meer op het gebied van conditie. De instroom is voor alle niveaus; van de minder geoefende zwemmer, tot aan de ervaren snelle zwemmer. Het is wel wenselijk de basisvaardigheden van het zwemmen al te beheersen. Voor elk niveau is er een aparte baan.

Ruimte voor nieuwe leden

Inmiddels zwemmen de trimzwemmers al weer ruim anderhalf jaar in het Jaap van der Krolbad. We gebruiken hier alle 8 banen van het wedstrijdbad, en in diverse banen is er ruimte om nieuwe leden te verwelkomen. Lijkt het je leuk om (weer) wat te gaan sporten, kom dan bij ons langs.

Wil je kennis maken met onze leuke en gezellige vereniging, meld je dan aan om geheel vrijblijvend één of twee trainingen mee te doen. Aanmelden kan per e-mail; info@trimzwemmen.nl. Of kom langs op onze trainingsavond, en zwem meteen mee!

De trainingen van de NijkerkseTrimZwemVereniging vinden plaats in het Jaap van der Krolbad, iedere maandagavond van 20.00-20.45 uur. Kijk voor meer informatie op onze site: www.trimzwemmen.nl

Foto: Mathilde Dusol Fotografie

advertentie
advertentie