Afbeelding
Foto Adobe Stock

Hoe kun je een goedkope uitvaart in Nijkerk toch persoonlijk maken?

31 januari 2023 om 00:00 Partnercontent

Is er een dierbare overleden en heeft u slechts een klein budget voor de gehele uitvaart? Of u nu een goedkope uitvaart in Nijkerk wilt organiseren of in een andere woonplaats, er zijn vele manieren waarop u deze toch heel persoonlijk kunt maken. Een mooie uitvaart hoeft namelijk echt geen vermogen te kosten en het zijn juist de kleine details die het een mooi afscheid maken. Laat u inspireren door de volgende tips en maak er zelfs met een klein budget een mooi afscheid van.

Laat GoedkopeUitvaart24.nl de uitvaart regelen

De meest voor de hand liggende manier om een goedkope uitvaart te regelen is door de uitvaartverzorgers van GoedkopeUitvaart24.nl in te schakelen. Zij hebben hun diensten namelijk gebundeld in diverse pakketten, waardoor u enkel betaalt voor de diensten waar u gebruik van wilt maken. Wenst u bijvoorbeeld een crematie in stilte, dan betaalt u het minst. Wilt u daar zaken als een thuisopbaring of gebruik van een aula of familiekamer aan toevoegen? Dan betaalt u iets meer, maar is het tarief nog steeds erg scherp.  

Crematie in stilte met afscheid in eigen huis

Een veel gekozen optie wanneer er slechts een klein budget voor de uitvaart is, is de crematie in stilte inclusief thuisopbaring. Dit heeft als voordeel dat vrienden en familie in het huis van de overledene afscheid kunnen komen nemen. U kunt mensen in dat geval vrijlaten in wanneer ze langs willen komen, maar ook een specifieke dag en tijdstip kiezen waarop ze de overledene de laatste eer kunnen bewijzen. Zo creëert u gemakkelijk een fijn samenzijn, maar dan in eigen omgeving en met een gezelschap zo groot of klein als u zelf wenst.

Manieren om het afscheid persoonlijk te maken

Of u nu kiest voor een crematie in stilte met thuisopbaring of een van de pakketten inclusief een samenzijn in een aula of familiekamer, er zijn veel manieren waarop u de uitvaart met een klein budget een persoonlijk tintje kunt geven.

  • Verzamel foto’s van de overledeneZijn er veel foto’s beschikbaar van het leven van de overledene? Verzamel deze dan allemaal en projecteer ze in de ruimte waarin afscheid wordt genomen van de overledene op de muur.
  • Versier de kistEen andere leuke manier om een uitvaart persoonlijk te maken is door kinderen en/of kleinkinderen tekeningen op de kist te laten maken of er een persoonlijke boodschap op te schrijven.
  • Laat iedereen een bloem meenemenBesparen op het rouwboeket kan heel eenvoudig door iedereen een bloem mee te laten nemen naar de begrafenis of crematie.

Zoals u ziet is het niet moeilijk om een persoonlijke en toch goedkope uitvaart in Nijkerk te organiseren, zeker met de hulp van GoedkopeUitvaart24.nl, waarbij u zelf kiest hoe uitgebreid u de uitvaart wilt hebben.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie