Afbeelding
Buro van der Velde

Maak kennis met de nieuwe columnist van de Stad Nijkerk: Christian Hogeveen

6 december 2023 om 08:36 Opinie Column Christian Hogeveen

NIJKERK Nadat columnist Nelleke den Besten twee weken geleden na heel wat jaren haar laatste column schreef, neemt deze week Christian Hogeveen het stokje van haar over. Een nadere kennismaking met deze kersverse Nijkerkse columnist. 

Stel jezelf even voor: wie ben je?
,,Ik ben Christian Hogeveen, in 1984 geboren, opgegroeid in Putten met de wortels van mijn stamboom stevig in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Na studies in Nijmegen en Utrecht ben ik blijven hangen in de Domstad en zeven jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw en kinderen naar Nijkerk verhuisd. We wonen op een steenworp afstand van de mooiste toren van Nederland.”

Wat doe je in het dagelijks leven?
,,Ik ben werkzaam als interim manager, waarbij ik retailers en merken help met hun commerciële uitdagingen. Ik hou ervan om te koken, sta wekelijks op de padel- én op de squashbaan en bezoek graag een museum of een concert. Ook ben als tienerleider actief in Mozaiek033, ik ben vrijwilliger bij buurthuis De Refter en ik zorg er als spelbegeleider bij Sparta Nijkerk voor dat de voetbalwedstrijden van mijn zoons niet uit de hand lopen.” 

Wat hoop je als columnist van de Stad Nijkerk te bereiken?  
,,Ik ben nieuwsgierig naar de wereld om mij heen en vind het heerlijk om mij te verwonderen over mensen en organisaties. Ik voel me betrokken bij de geschiedenis en het dagelijks leven van Nijkerk en haar inwoners. Het vrijwilligerswerk dat ik doe, geeft mij de kans om handen en voeten te geven aan deze betrokkenheid. Mijn nieuwe rol als columnist geeft me de kans om woorden te geven aan deze betrokkenheid. Ik ben ontzettend benieuwd wat de columns u en mij gaan brengen en ik hoop dat mijn nieuwsgierigheid, verwondering en betrokkenheid een klein beetje besmettelijk mag zijn.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie