Open lesmiddag Tweetalig Vwo Groevenbeek

Onderwijs Deel je nieuws

Woensdagmiddag 5 februari organiseert Christelijk College Groevenbeek een open lesmiddag voor de leerlingen van groep 8 die interesse hebben in tweetalig onderwijs. Tweetalig Vwo wordt tegenwoordig ook wel ‘het moderne gymnasium’ genoemd. Het Tvwo is een onderwijsvorm voor leerlingen die goed kunnen leren en die graag uitgedaagd willen worden.

Naast dat de leerlingen op een hoog niveau de Engelse taal gaan beheersen, ontwikkelen de leerlingen zich ook als persoon. In de Tvwo-opleiding is veel aandacht voor Europese en internationale oriëntatie. De leerlingen gaan jaarlijks op een buitenlandexcursie, volgen in het vijfde leerjaar een stage in het buitenland en doen mee aan internationale onderwijsprojecten. Aan het eind van hun opleiding krijgen ze naast het vwo-diploma ook het International Baccalaureate Certificate for English.

Tijdens de open lesmiddag kunnen de groep 8 leerlingen ervaren hoe het is om bij verschillende vakken les te krijgen in het Engels. Zo kunnen ze kiezen uit Math, Geography, Science, Physical Education, English en Drama. Aanmelden voor de kennismakingslessen kan via de website van de school.

advertentie
advertentie