Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Sjors Sportief & Creatief afgetrapt op basisschool de Appelgaard in Nijkerk

26 februari 2024 om 15:59 Onderwijs

NIJKERK De officiële aftrap van Sjors Sportief & Creatief was vandaag bij basisschool de Appelgaard in Nijkerk. Met de aanwezigheid van de wethouders Audrey Rohen en Mariëlle Broekman, Jordy Kurvers van Nijkerk Sportief en Gezond en Cultuurmakelaar Margreet Koele is er een interactieve kick-off van Sjors Sportief & Creatief georganiseerd.

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Nijkerk krijgen de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente. Dit aanbod is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen, maar biedt ook kansen voor organisaties en verenigingen in Nijkerk. Uit ervaring blijkt dat maar liefst 15 procent van de kinderen na de kennismaking lid wordt. Met ruim 700 aanbiedingen voor proeflessen en workshops, kan iedereen zich vanaf nu inschrijven op sjorssportief.nl en deelnemen aan deze sportieve en creatieve activiteiten. 

Ieder jaar organiseert Sjors Sportief & Creatief ook een tekenwedstrijd. De mooiste tekening werd gemaakt door Samuel uit groep 5, de hele bovenbouw van de Appelgaard heeft daarmee een clinic bij JOEY’S Judoschool gewonnen. De tekening is te zien op de online flyer van de organisatie. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie