Afbeelding
Arjen Gerritsma

Oudste en jongste leerlingen openen gerenoveerde basisschool De Appelgaard

13 mei 2022 om 08:09 Onderwijs

NIJKERK Basisschool De Appelgaard is donderdagmiddag officieel heropend. De school heeft afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan. De twee oudste oud-leerlingen van de school, meneer Koopman (98) en mevrouw Bouw (90), en de twee jongste leerlingen van De Appelgaard, Simon en Eleonora, mochten de officiële opening verrichten. 

De architect van de school bracht een mooi aandenken mee: een tekening waarop te zien is hoe de school door de jaren heen is uitgebreid. Ook wethouder Nadya Aboyaakoub was aanwezig. Na de toespraken en het doorknippen van een groen lint voor de ingang was er voor genodigden de gelegenheid om de compleet gerenoveerde school te bezichtigen. Voor de leerlingen zelf vond de opening van hun vernieuwde school enige tijd geleden al plaats. In versierde karren gingen de leerlingen toen van hun tijdelijke locatie naar De Appelgaard. Inmiddels volgen de leerlingen al een aantal weken les in hun vernieuwde school. 

Steunt ons werk en word ook abonnee!
Al ruim 50 jaar brengt de Stad Nijkerk het laatste nieuws in de gemeente Nijkerk. In de vorm van artikelen, interviews en achtergrondverhalen, wekelijks op papier, en natuurlijk dagelijks online op www.stadnijkerk.nl.

Lokaal nieuws is waardevol, maar niet gratis. Draag uw lokale redactie ook een warm hart toe en help ons alstublieft om die verhalen te blijven maken. Word premiumabonnee, tijdelijk al vanaf 0,85 euro per week! Klik hier voor meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie