Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Foto: Annette via Pixabay

Gemeente organiseert bijeenkomst over nieuwbouwproject Deelplan 3 in Nijkerkerveen

19 maart 2024 om 14:12 Nieuwbouw

NIJKERKERVEEN De gemeente organiseert maandagavond 25 maart een informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject Deelplan 3 in Nijkerkerveen. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over het inrichtingsplan en het waterhuishoudkundig plan. Ook wordt de planning toegelicht van de werkzaamheden tot de start van de bouw van de eerste woningen. 

Deelplan 3 is het gebied tussen de Laakweg, de Nieuwe Kerkstraat en de Jacob de Boerweg in Nijkerkerveen. De eerste weken van maart zijn er gesprekken met de direct aanwonenden van dit gebied om uit te leggen wat er naast hun perceel gaat gebeuren. Vooral voor de overige inwoners van Nijkerkerveen wordt nu deze bijeenkomst georganiseerd.

VRIJE INLOOP

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 25 maart van 18.30 tot 20.00 uur in de kantine van de Veensche Boys. Geïntereseerden kunnen binnenlopen wanneer het hen uitkomt, vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst zijn verschillende panelen te bekijken. Ook zijn er medewerkers van de gemeente en adviesbureaus om uitleg te geven bij de panelen en om vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie