Afbeelding
BDU Media

Indrukwekkend afscheid van Edward van den Tweel

27 september 2022 om 14:11 Mensen

NIJKERK Met het vormen van een erehaag op de parkeerplaats van de Albert Heijn aan de Frieswijkstraat heeft het personeel van de Van den Tweel Groep maandagmiddag afscheid genomen van Edward van den Tweel. De oudste zoon van de bekende Nijkerkse ondernemer Gerard van den Tweel, overleed maandag 19 september toch nog vrij onverwacht. Hij is slechts 52 jaar geworden.

Na een drukbezochte uitvaartdienst in de Beatrixkerk in zijn woonplaats Ede, werd Edward door zijn naaste familie begeleid naar Nijkerk om aldaar in besloten kring te worden bijgezet in het familiegraf. In Nijkerk hield de stoet stil aan de Frieswijkstraat, waar tevens het hoofdkantoor van de Van den Tweel Groep is gevestigd. Edwards echtgenote Angelique, vader Gerard en broer George, stapten uit en liepen samen met de uitvaartbegeleidster voor de rouwauto uit de parkeerplaats op. Er werd gestopt bij de ingang van de supermarkt waarboven Edward, die tot 2021 deel uitmaakte van de directie van het familiebedrijf, in het verleden zijn kantoor had. 

De medewerkers van de supermarkten kwamen naar buiten en vormden samen met het kantoorpersoneel en andere belangstellenden vanuit Nijkerk en omgeving, een indrukwekkende erehaag om de rouwauto uitgeleide te doen. Het was een ontroerend afscheid van deze veel te vroeg en veel te jong overleden man.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie