Afbeelding
Kees van den Heuvel

Start buitenschoolse opvang op basisschool ’t Blokhuus

13 september 2022 om 10:46 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Basisschool ’t Blokhuus in Hoevelaken bundelt haar krachten met Humankind, de grootste maatschappelijke organisatie in kinderopvang en -ontwikkeling.

In januari opent Humankind in het schoolgebouw, aan de Frans Tromplaan 49, een nieuwe buitenschoolse opvang. Daarnaast ontwikkelen beide partners samen een nieuwbouwlocatie in de wijk Klaarwater. Daar komt medio 2025 een kindercampus voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Beoogd doel is een nóg betere bijdrage te leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in Hoevelaken, door intensieve samenwerking. Beide organisaties vinden elkaar in hun visie en oog voor kwaliteit. Zij zetten zich in voor de optimale ontwikkeling voor ieder kind.

PERSOONLIJK KENNISMAKEN ,,Na zorgvuldige overweging en vele prettige gesprekken met de regiodirectie van Humankind, zijn wij erg blij met het besluit tot samenwerking”, aldus Dennis Peek, directeur-bestuurder van ‘t Blokhuus. ,,Alle kinderen die gebruik willen maken van de voor- en buitenschoolse opvang in onze school, ook als zij niet bij ons op school zitten, zijn van harte welkom”. André Feije, regiodirecteur bij Humankind: ,,Wij doen er alles aan om de overgang voor iedereen, en de kinderen in het bijzonder, soepel te laten verlopen. Binnenkort nodigen we geïnteresseerden van harte uit op een informatieavond, waar we graag persoonlijk kennismaken en meer uitleg geven over onze plannen en kijk op kindontwikkeling.” Meer informatie voor ouders in te vinden op www.tblokhuus.nl of www.humankind.nl

Door Kees van den Heuvel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie