Afbeelding
't Blokhuus

Basisschool ‘t Blokhuus haalt ruim 2000 euro op voor Oekraïne

17 maart 2022 om 12:29 Overig

HOEVELAKEN Kinderen van basisschool ‘t Blokhuus in Hoevelaken hebben de handen uit de mouwen gestoken voor Oekraïne. Afgelopen weekend zijn kinderen druk geweest met het maken van bijvoorbeeld armbandjes, cupcakes, origami en nog veel meer. Dit alles werd verkocht op het schoolplein op woensdag 16 maart. 

Op het plein stond alles uitgestald en mochten eerst de kinderen en daarna de ouders en buren van ’t Blokhuus langskomen om aankopen te doen. Dat heeft geresulteerd in het bedrag van 2026,95 euro. 

TROTS ,,We zijn super trots op alle kinderen, wat een geweldige dag en wat een geweldig bedrag”, reageert de school. De school bedankt Slagerij Steltenpool, bakkerij Toebast en Kruidvat in Hoevelaken voor hun bijdragen. ,,We hebben het bedrag inmiddels overgemaakt naar Giro 555 en hopen dat er heel veel mensen mee geholpen kunnen worden in en buiten Oekraïne, want daar deden we het uiteindelijk voor.” 

Steunt ons werk en word ook abonnee!
Al ruim 50 jaar brengt de Stad Nijkerk het laatste nieuws in de gemeente Nijkerk. In de vorm van artikelen, interviews en achtergrondverhalen, wekelijks op papier, en natuurlijk dagelijks online op www.stadnijkerk.nl.

Lokaal nieuws is waardevol, maar niet gratis. Draag uw lokale redactie ook een warm hart toe en help ons alstublieft om die verhalen te blijven maken. Word premiumabonnee, tijdelijk al vanaf 0,85 euro per week! Klik hier voor meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie