Afbeelding
Marion Zuurveen

Bijeenkomst over De Hoevelakense Geefgids in De Stuw

11 maart 2022 om 09:42 Maatschappelijk

HOEVELAKEN De Lionsclub Hoevelaken heeft donderdagavond een presentatie gegeven over De Hoevelakense Geefgids. De Hoevelakense Geefgids heeft als doel om, in de vorm van een ‘online’ platform, schenkers en donateurs te verbinden met lokale maatschappelijke initiatieven en goede doelen. De website is donderdagavond gelanceerd. 

,,Lokale goede doelen krijgen de kans om zich te presenteren op de website www.dehoevelakensegeefgids.nl”, legt de Lionsclub uit. ,,Met behulp van intermediairs (adviseurs, banken, notaris en middenstand) en sponsoren wordt de lokale gemeenschap geïnformeerd over de gids en kan deze worden geraadpleegd. Vervolgens kan het contact worden gelegd tussen schenkers en donateurs en de goede doelen.”

BIJEENKOMST Donderdagavond was de eerste bijeenkomst voor maatschappelijke instellingen en goede doelen gepland in dorpshuis De Stuw. De bijeenkomst werd goed bezocht door mensen van verschillende verenigingen en organisaties binnen Hoevelaken. Tijdens de bijeenkomst melde de Oranjevereniging Hoevelaken zich spontaan aan om deel te nemen aan de nieuwe Hoevelakense Geefgids. 

Inmiddels hebben bekende stichtingen zoals de Hulpdienst Hoevelaken, De Zonnebloem afd. Hoevelaken en de Kunstroute Hoevelaken ook al belangstelling getoond voor dit nieuwe initiatief. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie