Afbeelding
De Hoevelakense Geefgids

Lionsclub introduceert Hoevelakense Geefgids voor lokale goede doelen

7 maart 2022 om 14:30 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Lionsclub Hoevelaken komt met een nieuw initiatief: De Hoevelakense Geefgids. Dit initiatief ontstond vanuit de vraag: Hoe kunnen we goede lokale, maatschappelijke initiatieven nog beter ondersteunen? De Hoevelakense Geefgids beoogt, in de vorm van een online platform, schenkers en donateurs te verbinden met lokale maatschappelijke initiatieven en goede doelen. 

,,Lokale goede doelen krijgen de kans om zich te presenteren op de website www.dehoevelakensegeefgids.nl”, legt de Lionsclub uit. ,,Met behulp van intermediairs (adviseurs, banken, notaris en middenstand) en sponsoren wordt de lokale gemeenschap geïnformeerd over de gids en kan deze worden geraadpleegd. Vervolgens kan het contact worden gelegd tussen schenkers en donateurs en de goede doelen.” 

Op 10 maart is de eerste bijeenkomst voor maatschappelijke instellingen en goede doelen gepland in dorpshuis De Stuw. Inmiddels hebben bekende stichtingen zoals de Hulpdienst Hoevelaken, De Zonnebloem afdeling Hoevelaken en de Kunstroute Hoevelaken belangstelling getoond voor dit nieuwe initiatief.

advertentie
advertentie