Impressie van nieuwe complex
Impressie van nieuwe complex Eigen foto

Dames en heren 1 van Hockeyclub Nijkerk houden 'OnsClubhuis' diner

lokaal

NIJKERK De hoogste heren- en damesteams van HC Nijkerk houden vrijdagavond 13 april een diner met als doel geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis, waarvan de bouw in februari gestart is.

De bouw van het nieuwe clubhuis bestaat uit twee fases, waarbij in fase 1 de nieuwbouw naast het bestaande clubgebouw wordt neergezet en in fase 2 het bestaande gebouw gerenoveerd zal worden en twee extra kleedkamers worden gecreëerd. ''Het doel is om dit alles voor het einde van de zomer te realiseren zodat we het nieuwe seizoen kunnen starten met een formele opening'' aldus Onno Draaisma, voorzitter van Hockeyclub Nijkerk.

De financiering van de nieuwbouw en inrichting hiervan wordt geheel gedragen door de hockeyclub zelf. Alle teams ondernemen acties om de financiering rond te krijgen. Een van de acties is een diner door de Heren en Dames 1 van de club. ,,Als senioren zijn we ontzettend  blij met de bouw van het nieuwe clubhuis en we willen er dan ook alles aan doen om dit tot een succes te maken. Om zoveel mogelijk mensen bij de hockeyclub te betrekken en daarmee extra geld op te halen om het interieur van het clubhuis te financieren, organiseren wij op 13 april, het 'Ons Clubhuis' Diner bij Kade 10'', aldus Sasha Koelewijn, een van de senioren uit het organisatieteam.


'Ons Clubhuis' diner kent een avondvullend programma met een vier gangendiner, wijnarrangement en entertainment. Yvette van Ekris (een van de andere senioren uit het organisatieteam): ,,Tijdens het diner zal er een loting plaatsvinden met een groot aantal mooie prijzen, die stuk voor stuk door de twee teams zijn verworven. De opbrengst van de avond zal volledig ten goede komen van het interieur van het nieuwe clubhuis.'' Inschrijven kan tot en met 31 maart via onsclubhuisdiner@hcnijkerk.nl.

advertentie
advertentie