Birgit Frijlink
Birgit Frijlink Sabine Keijzer

Vanaf 1 december weer gratis loopbaanadvies!

lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zomer was het een groot succes: het gratis loopbaanadvies voor werknemers, flexwerkers, werkzoekenden en ZZP’ers. Binnen een paar weken was de subsidie dan ook helaas op. Gelukkig is er per 1 december vanuit de overheid opnieuw geld beschikbaar gesteld. Met het loopbaantraject kijk je naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En hoe je dat vervolgens kunt vertalen naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Is dit wellicht ook voor jou interessant?

Het traject begint met een digitale arbeidsmarktscan. Dit is een online vragenlijst die het startpunt vormt voor de gesprekken. Deze scan maakt helder welke arbeidsmarktkansen er nu zijn, in combinatie met jouw ervaring. Gedurende het traject hebben we vervolgens 4 persoonlijke gesprekken van een uur. Hierin gaan we in op de uitkomsten van de scan en kijken we welke stappen je kunt nemen voor de toekomst. De specifieke inhoud van het traject stemmen we verder af op je persoonlijke loopbaanvraag. Het ontwikkeladvies helpt je zo om antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan. Zonder verplichtingen en geheel zonder kosten. Na afloop heb je dan een bruikbaar ontwikkelplan dat meer zicht geeft op je mogelijkheden.

Je hoeft de subsidie voor dit traject niet zelf aan te vragen, de loopbaancoach regelt alle administratieve zaken. In de omgeving van Nijkerk kun je hiervoor terecht bij erkend loopbaancoach Birgit Frijlink, locatie Amersfoort.

Heb je interesse neem dan zo snel mogelijk contact op. Want ook nu is er maar een beperkt aantal trajecten beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij www.roodloopbaanadvies.nl.

advertentie