Nijkerkse platenlabel RHB-Talented presenteert ‘Wachten op de nacht’ van Luciano Vermeer

16 juli 2019 om 12:24 lokaal Deel je nieuws

In het begin van 2019 dook vanuit het niets de naam Luciano Vermeer op. Met z’n debuutsingle ‘Mijn vriend’ het bijzondere lied, geschreven door ‘good old’ Henny Thijssen, kreeg Luciano veel aandacht bij een groot aantal radiostations. Dat had hij mede te danken aan de bemiddeling van Ronald Visch van het Nijkerkse platenlabel Rood-Hit-Blauw. Om jong talent een kans te geven en zich te ontplooien werd het label RHB – Talented opgericht. Op dit sub-label van Rood-Hit-Blauw verscheen op 10 juli j.l. de nieuwe single ‘Wachten op de nacht’ van Luciano Vermeer.

De muzikale carrière die uitgestippeld is begint met ‘Wachten op de nacht ’vorm te krijgen. Ronald kreeg van Jeffrey Weber een lied aangeboden waarvan hij wist: deze is op het lijf van Luciano geschreven. Luciano kan zich het moment dat hij het bericht van Ronald las nog goed herinneren. ‘Ik zat in de achtertuin toen ik een appje kreeg van Ronald. Hij schreef dat hij een lied had ontvangen van Jeffrey Weber dat hij bij mij vond passen. Ik was erg enthousiast over de demo. Ik dacht nog…..zo zo….dat is een leuk lied en ik gaf aan dat ik het graag verder uit zou willen werken’, vertelt Luciano.

Samen met Joris van Dijk van Sonic Solutions gingen we aan de slag. De track met meerdere muziekstijlen bestaat uit een Nederlandstalig gedeelte met daarin een Engelse rap verwerkt. Lee.Air uit Nijkerk, die mede actief is in Londen, werd gevraagd om zijn medewerking te verlenen.               Lee.Air vond dit een uitdaging en schreef zelf de passende tekst van z’n rap’, onthult Luciano.

Het lied dat qua stijl prima bij Luciano’s leeftijd past gaat over een meisje die hij zoekt op het strand. Hij komt erachter dat ze vaak op het strand aanwezig is. In de videoclip is te zien dat Luciano met een aantal vrienden op het strand zit te wachten totdat ze verschijnt.

De clip(Kaska Produkties) is mede tot stand gekomen door vriendelijke medewerking van:

Locatie: Strandpaviljoen Paal 14 Katwijk

Figuranten: Sjaak Vermeer – CJ Boelee – Jaimy van Kippersluis – Giovanni de Water – Waleed Nazir -Ame Okwell

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie