Concert 8 juni 2019
Concert 8 juni 2019 Jubilate Deo

Pinksterconcert Jubilate Deo

22 mei 2019 om 14:03 lokaal Deel je nieuws

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM. Deze stichtingbrengt het evangelie in gesloten landen door middel van TV- en internetuitzendingen. 

Er is een mooi gevarieerd programma van klassieke en hedendaagse christelijke muziek samengesteld rondom het thema ‘Ga dan heen’, waarbij ook ruimte zal zijn voor samenzang. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door André van Vliet (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en Jelte van Putten (viool). 

De avond begint om 19.30 uur (kerk open vanaf 19.00 uur) en de entree bedraagt € 10,--, waarvan € 2,50 is bestemd van 3xM. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis. 

Tickets verkrijgbaar bij: Boekhandel Droogendijk (Voorstraat 23, Woudenberg), Boekhandel  Baas (Traaij 4c , Driebergen-Rijsenburg), leden van het koor en via www.koorjubilatedeowoudenberg.nl. Indien voorradig ook ‘s avonds aan de kerk nog kaarten verkrijgbaar. Jong en oud van harte welkom!

Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie