Filmcafé Nijkerk 'Jane'

lokaal Deel je nieuws

Donderdag 10 januari is de documentaire Jane te zien in de Bibliotheek Nijkerk. Één van de beste documentaires allertijden! Een ongelofelijk mooie en diep romantische film over de jonge jaren van Jane Goodall.

Deze fraaie documentaire is aan de hand van opnamen tijdens haar langdurige studie van chimpansees in Gombe National Park in Tanzania gemaakt. Het verloren gewaande beeldmateriaal is van uitzonderlijk goede kwaliteit, met veel unieke en ontroerende momenten. Mooi is ook de aanwezigheid van filmmaker Hugo Van Lawyck, die een grote rol in het leven van Goodall heeft gespeeld. Het archiefmateriaal is kunstig gemonteerd door regisseur Brett Morgen, aangevuld door uitstekende interviewfragmenten met de nog altijd enthousiaste Goodall.

Deze documentaire heeft meer dan 10 awards alleen al in de VS gewonnen: o.a. de Bafta award ‘beste documentaire’ en de Emmy award ‘uitstekende non-fiction special’.

Kaartverkoop
Kosten: € 7,00 incl. 1 kopje koffie/thee
Tickets zijn te bestellen via onze website www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Locatie
Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99
Aanvang 19.30 uur

advertentie