Lovely Memory
Lovely Memory Lovely Memory

Nieuwe fotostudio in Nijkerk voor zwangerschaps-, newborn- & kinderfotografie

lokaal Deel je nieuws

Mensen blij maken met foto's van mooie bolle buiken waar kleine mini wondertjes in groeien, kleine mensjes die net op de wereld zijn gezet en baby's & kinderen zoals ze zijn. Dat is waar ik enorm gelukkig van word.

Jaren geleden begon ik met een paar foto's van een zwangere vriendin. Toen ik de foto's bekeek bedacht ik bij mezelf wat er allemaal beter kon. En zo begon ik mij te specialiseren in zwangerschaps-, newborn- en baby/kinderfotografie. In 2014 vond ik ruimte voor een fotostudio en toen ben ik gestart met Lovely Memory. Sinds 1 november is mijn nieuwe fotostudio gevestigd aan de Watergoorweg 75 in Nijkerk, tegenover de Formido.

Naast zwangerschaps-, newborn- en kidsshoots, kun je ook bij me terecht voor voortgangshoots van zowel je buik als je baby, cake smashes, announcement van je zwangerschap, foto's voor geboortekaartjes waarvoor ik aan huis kom en tijdens de shoot is er altijd ruimte voor foto's met partner/broertjes/zusjes. 

A.s. zaterdag 24 november is er in samenwerking met WEstyling een kerstshoot en zaterdag 1 december een Oud&Nieuw shoot. Super leuk om deze foto's te gebruiken als kerst/nieuwjaarskaart :) Kijk op www.lovelyememory.nl/winkel voor meer info over deze toffe actie! 

Mijn portfolio, tarieven en meer info over de shoots vind je op www.lovelymemory.nl. Via facebook blijf je op de hoogte van de laatste foto's en nieuwtjes www.facebook.com/LovelyMemory.nl

Wie weet zien we elkaar in de studio! :)

Lieve groetjes,
Sandra

Lovely Memory
advertentie