Ontmoetingsfeest Week van de Aandacht 2017
Ontmoetingsfeest Week van de Aandacht 2017 Harry Koelewijn

Veel activiteiten in de Week van de Aandacht

21 september 2018 om 12:21 lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 27 september start in gemeente Nijkerk voor de 5e keer de Week van de Aandacht. Deze week staat in het teken van aandacht en ontmoeting. Overal in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken zijn activiteiten georganiseerd waar inwoners aan mee kunnen doen; van creatief, actief tot muziek en nog veel meer. Vaak zijn de activiteiten gratis en inclusief en hapje en drankje.

Agenda:
- 27 september: Discokoersbal (Hoevelaken) + Eten wat de pot schaft (Nijkerk)
- 28 september: Ontmoetingsmiddag (Nijkerk)
- 30 september: Muziekcafé met David van Rooij (Hoevelaken)
- 1 oktober: Handwerken in Arkemheen (Nijkerk) + Taalcafé in de bibliotheek (Nijkerk)
- 2 oktober: Soos (Hoevelaken + Nijkerk) + Wandelen in de ochtend (Nijkerk) + De Knipbeleving  (Nijkerk) + Inloopavond (Nijkerk)
- 3 oktober: D’Inloop (Nijkerk) + Soos (Nijkerkerveen) + Filmcafé Mamma Mia (Hoevelaken) + Creatieve workshop (Hoevelaken)
- 4 oktober: Samen handwerken (Nijkerk) + Popquiz (Hoevelaken)
- 5 oktober: Open atelier (Hoevelaken) + Muziekcafé 12 maanden van Nederland (Hoevelaken)

Benieuwd of er wat voor u bij zit? Kijk dan op https://www.sigma-nijkerk.nl/nieuws/3474-2/ of op de facebookpagina www.facebook.com/weekvandeaandacht/. Hier vind je het hele programma van de Week van de Aandacht. U kunt de papieren flyer met het programma ook ophalen bij Sigma.

De Week van de Aandacht (landelijk Week tegen Eenzaamheid) wordt mogelijk gemaakt door de gemeente en georganiseerd door Sigma, de Hulpdienst Hoevelaken, Amaris Arkemheen, Sint Jozef, de Bibliotheek, de UVV, InteraktContour, de Gebiedsteams, Nijkerks Kadootje en Accent Praktijkonderwijs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie