De Zingende Fotografen en Muzikale Vrijeheidslunch op 4 en 5 mei De Swing the Mood

17 april 2024 om 09:59 Lokaal Deel je nieuws

Bevrijdingstour brengt op zaterdag 4 mei een geweldige militaire ervaring naar Nijkerk. Met de stoere Dodge uit 1942 brengen de Zingende Fotografen het gevoel van de bevrijding weer tot leven. Dit legervoertuig fungeert ook als PhotoBooth waar direct-klaar-foto’s worden gemaakt in militaire stijl, compleet met oude afbeeldingen van de bevrijding, net een minimuseum. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Op de volgende locaties en tijden zijn de Zingende Fotografen te vinden: 

10.30 - 11.30 Bibliotheek Hoevelaken 

13.30 - 14.30 Bibliotheek Nijkerkerveen / ’t Veense Hart 

16.00 - 17.00 Bibliotheek Nijkerk

Bij goed weer zal het optreden buiten plaatsvinden. Bij slecht weer verplaatst het optreden zich naar binnen, de Volkswagenbus blijft paraat voor de Bibliotheek waar foto’s genomen kunnen worden. 

Muzikalen Vrijheidslunch op 5 mei

Op Bevrijdingsdag nodigt de Bibliotheek iedereen uit voor een Muzikale Vrijheidslunch. Het symboolgerecht is Vrijheidssoep, het recept dit jaar is door chef Nick Toet met een verrassende twist. Het programma omvat een openingswoord, optredens van Not the Andrew Sisters en Duo Blonk & Houet, en natuurlijk een heerlijke lunch. Kom en vier de vrijheid op 5 mei in Nijkerk met muziek, ontmoetingen en Vrijheidssoep. Schuif je aan? Aanmelden via www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie