Kindervoorstelling: Maximiliaan Modderman geeft een feestje!
Kindervoorstelling: Maximiliaan Modderman geeft een feestje! Bibliotheek Nijkerk

Kindervoorstelling: Maximiliaan Modderman geeft een feestje!

27 maart 2024 om 09:34 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 10 april is er een ontzettend leuke kindervoorstelling in Bibliotheek Nijkerk: Maximiliaan Modderman geeft een feestje! Een voorstelling naar het Prentenboek van het Jaar van de Nationale Voorleesdagen 2023 door Katiuscia Principato.

Maximiliaan Modderman nodigt alle kinderen uit om samen met zijn speelgoedbeesten een onvergetelijk feest te vieren in de tuin. Natuurlijk kan een feestje niet zonder taart, maar al snel loopt het uit de hand en wordt het een waar spektakel. Van badtijd voor de kleren en de beesten tot het boek en zelfs de taart, alles en iedereen wordt betrokken in dit avontuur. Wat zullen papa en mama hier wel niet van denken?

Katiuscia Principato staat bekend om haar vermogen om kinderen te boeien en mee te nemen in kleurrijke en muzikale avonturen. Haar voorstellingen zitten boordevol enthousiasme en humor, waardoor elk kind gegarandeerd een geweldige tijd zal beleven.

Datum: Woensdag 10 april 2024 

Tijd: 15:30 

Locatie: Bibliotheek Nijkerk

Kaartjes voor dit betoverende feest zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek Nijkerk: www.bibliotheeknijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie