‘De Zoon van de Legende’ is het vierde boek in reeks over privédetective Connla Quinn en zijn secretaresse, Shirley Janssen.
‘De Zoon van de Legende’ is het vierde boek in reeks over privédetective Connla Quinn en zijn secretaresse, Shirley Janssen. Boekhandel Roodbeen

Boekverkoper Roodbeen David van den Bosch presenteert nieuwste detective roman

Kunst

NIJKERK David van den Bosch, schrijver, verteller en medewerker bij Boekhandel Roodbeen, presenteert 15 september zijn nieuwe detective roman.

‘De Zoon van de Legende’ is het vierde boek in reeks over privédetective Connla Quinn en zijn secretaresse, Shirley Janssen. In dit deel keert Connla terug naar Dublin om erachter te komen wie zijn vader heeft vergiftigd. De verdachten zijn allemaal bijzondere, oude mannen, die stuk voor stuk lijken te zijn weggelopen uit de Ierse mythologie. Ondertussen onderzoekt Shirley de verdwijning van een jonge vrouw. Eigenaardiger dan haar verdwijning nog, is het feit dat niemand zich zorgen lijkt te maken.

De Connla Quinn mysteries staan bekend om hun humor, vlotte dialogen, en geraffineerde plots. Dit vierde deel wordt ingeleid door MA Keltische Talen en verhalenverteller Daan van Loon.

Iedereen is welkom om de presentatie van ‘De Zoon van de Legende’ bij te wonen, op 15 september (19.00 uur) bij Boekhandel Roodbeen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@boekhandelroodbeen.nl met vermelding van het aantal personen.


De Connla Quinn mysteries staan bekend om hun humor, vlotte dialogen, en geraffineerde plots - Foto: David van den Bosch

advertentie