Leveringen gaan gewoon door en het team bij Roodbeen staat klaar om alle vragen te beantwoorden.
Leveringen gaan gewoon door en het team bij Roodbeen staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Boekhandel Roodbeen
Advertorial

Boekhandel Roodbeen open op afstand

16 december 2020 om 16:00 Zakelijk

NIJKERK Boekhandel Roodbeen levert tijdens de lockdown orders bij de mensen thuis. Alle bestellingen die al zijn gedaan worden rondgebracht, zodat iedereen de cadeaus op tijd in huis heeft. Nieuwe bestellingen worden digitaal aangenomen en door de boekhandel zelf verzorgd. Leveringen gaan gewoon door en het team bij Roodbeen staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

Lisette Lanting van Boekhandel Roodbeen: ,,Het moeilijkste scenario is waarheid geworden, gelukkig hebben we alle middelen om klanten te blijven bedienen. Klanten kunnen nog steeds terecht bij ons voor advies, de service die mensen gewend zijn van de boekhandel wordt nu op afstand geboden. Advies via de telefoon, videobellen of social mediakanalen: alles staat klaar.”

,,Iedereen heeft nu veel zorgen aan het hoofd, de boekhandel kan je helpen. Laat je ontzorgen door de boekhandel: een puzzel of spel is zo bij je bezorgd. Cadeaus uitzoeken? De medewerkers denken met je mee en pakken het met liefde voor je in. Voor iedereen en ieder budget weet de boekhandel wat te bedenken. Liever een verrassingspakket? Of een cadeau voor een ander: geen probleem.”

WEBSHOP De Libris-webshop van de boekhandel is een makkelijke en handige manier om te bestellen. De omzet komt via deze weg bij de lokale boekhandel terecht en wordt persoonlijk door het team bij Roodbeen verzorgd. De spellen, puzzels, knuffels en artikelen van het Franse merk Djeco staan niet online in een webshop, maar bestellen kan wel. Lanting: ,,Via een videoverbinding kun je de winkel ‘bezoeken’ en laten de medewerkers je graag zien welke Storytiles er in de winkel zijn of welke Jellycat knuffel jij graag aan iemand cadeau doet.” Ook wenskaarten zijn bij Roodbeen te bestellen. ,,Een kaartje naar iemand sturen kan zoveel doen. Ben je door je wenskaarten heen? Bestel dan een pakketje kaarten - deze worden langsgefietst zodat je weer kunt schrijven.”

BEZORGEN Het bezorgen gebeurt zoveel mogelijk per fiets. ,,De snelste en meest milieuvriendelijke manier wordt ingezet om orders af te leveren. Door uit voorraad te leveren kunnen bestellingen vaak dezelfde dag nog geleverd worden”, legt Lanting uit.

PLANNEN Het team van Roodbeen zit vol met plannen om de komende vijf weken iedereen toch nog veel te laten zien van alle mooie boeken die er zijn. Via Instagram en Facebook zullen filmpjes verspreid worden waarin er wordt voorgelezen of boeken worden doorgebladerd.

Het team van de boekhandel wil iedereen via deze weg hele fijne en mooie feestdagen toewensen: ,,We gunnen u een mooie tijd met elkaar. Hoewel het persoonlijk niet kan dit jaar willen we er toch alles aan doen om iets aan u terug te geven voor alle steun en lieve berichten die we dit jaar al hebben ontvangen. Namens Silvia, Ingeborg, Jannette, Laurie, Jantsje, David, Marina en Lisette.”

De boekhandel is bereikbaar op de volgende manieren: telefonisch: 033-2452712, whatsapp: +31332452712, mail: info@boekhandelroodbeen.nl, webshop: www.boekhandelroodbeen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie