Afbeelding
Martin Hols/Gelderpop

Duizenden fans bij Gelderpop indoor; eerste namen Gelderpop outdoor bekend

9 februari 2020 om 10:15 Evenementen

NIJKERK Duizenden muziekliefhebbers gingen zaterdagavond uit hun dak bij de indoor editie van Gelderpop. Daarvoor kwamen zo'n drieduizend mensen naar Hart van Holland in Nijkerk. Deze tweede editie van het indoor evenement stond volledig in het teken van muziek uit de nineties en zeroes.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd feest, maar is ook al weer vooruit aan het kijken naar de outdoor editie op Zeumeren. Die staat voor zaterdag 4 juli op het programma. ,,En voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen: Mental Theo staat dan ook op de planken", aldus de organisatie.

GROTE NAMEN ,,De indoor editie is pas net achter de rug, maar we zijn alweer volop bezig met de plannen voor 4 juli", vervolgt de organisatie. Dan zijn onder anderen Kensington, Suzan & Freek, Alain Clark, Snollebollekes en Mental Theo te aanschouwen in Zeumeren. ,,We zijn onwijs trots dat we deze grote namen aan ons hebben kunnen binden voor de derde editie, met name Kensington op ons Gelderse podium is een droom die uitkomt."

Het festival staat voor veelzijdigheid en wil voor ieder wat wils bieden. ,,Zo verwelkomen we dit jaar de Achterhoekse band Bökkers maar zijn ook de bubbling beats van Freddy Moreira te horen." 

KAARTVERKOOP Voor iedereen die tijdens de pre-sale nog geen tickets heeft weten te bemachtigen, gaat de reguliere kaartverkoop vrijdag 14 februari om 12.00 uur van start. Tickets kosten 36,50 (ex. fee) en zijn te bestellen via: www.gelderpop.nl

De outdoor editie van Gelderpop begint 4 juli 2020 om 12.00 uur op recreatieterrein Zeumeren in Voorthuizen. Toegang is vanaf 18 jaar.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie