Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Summer Experience Nijkerk officieel van start gegaan

Activiteiten

NIJKERK Wethouder Broekman was vanmiddag aanwezig bij de officiële opening van het jeugd- en jongerenproject Summer Experience Nijkerk. Daar nam zij tussen 14.15 en 14.30 uur plaats op het podium om de opening te verzorgen en de jeugd samen met de bezoekers toe te spreken.

Voor de jeugd waren er springkussens, pannakooi, sport en spelactivitieiten, muziek en wat lekkere versnaperingen, om zo alvast de sfeer te kunnen proeven van de activiteiten zes weken lang tijdens de zomervakantie.

ACTIVITEITEN In alle stadskernen van de gemeente Nijkerk zullen tussen 11 juli en 19 augustus verschillende creatieve, sportieve en educatieve activiteiten worden georganiseerd. Voor het tweede jaar vindt de Summer Experience Nijkerk plaats in de zomervakantie.

Vorig jaar werd het evenement voor het eerst georganiseerd door de Bibliotheek Gemeente Nijkerk, het Recreators Sportteam en Nijkerk Sportief & Gezond. Jeugd en jongeren tussen 4 en 16 jaar kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten. Bij bepaalde onderdelen is er een maximaal aantal deelnemers en moeten deze zich vooraf aanmelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie