Laatste musical ‘Jozef, de dromenkoning’ uitgevoerd in februari 2020.
Laatste musical ‘Jozef, de dromenkoning’ uitgevoerd in februari 2020. Gerrit Steen

Musicalgroep Hoevelaken zoekt deelnemers voor Kaïn

Activiteiten

HOEVELAKEN Vanaf februari 2022 gaat Musicalgroep Hoevelaken van start met een nieuwe productie: Kaïn - zwerver in de oerverhalen. Vier wereldberoemde verhalen uit het oude testament worden op eigen wijze verteld, daarbij gebruikmakend van het script en de muziek van Gerard van Amstel en Gerard van Midden.

,,Samen met Kaïn zwerven we langs misschien wel de bekendste verhalen uit het oude testament", legt de musicalgroep uit. De schepping, Adam en Eva in het paradijs, de toren van Babel, de ark van Noach. Verhalen die vrijwel zeker beelden bij het publiek oproepen. De musical begint met een knal. Een oerknal. De toren van Babel stort in. Kaïn staat op uit de puinhopen. De puinhopen van zijn leven. Sinds zijn broer Abel is gestorven, is Kaïn zwervend. Niet in staat om zichzelf onder ogen te komen. ,,Doordat Kaïn wegkijkt, kunnen wij dat juist niet. We moeten blijven kijken en ons best doen het te snappen. Wat vertellen deze verhalen ons? Een zoektocht. Een zwerftocht. Is er goed én kwaad in God? Mag goed en kwaad naast elkaar bestaan? Ook in ons? Mogen we instorten en ook weer opstaan?" 

INFORMATIEAVOND Voor deze musical worden enthousiaste deelnemers gezocht, jong en oud. Minimumleeftijd is 15 jaar. Op maandag 22 november kunnen belangstellenden zich laten informeren over deze musical. De avond is om 20.00 uur in de Eshof. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Toegang met QR code en vaste zitplekken op 1,5 meter. 

AANMELDEN Opgeven voor deelname aan de musical kan na deze avond bij Nel Stoffelsen, nel.stoffelsen@kpnmail.nl of via de aanmeldpagina op www.musical-hoevelaken.nl. Repetities starten op 7 februari 2022 (maandagavonden). Het uitvoeringsweekend is van 10 tot en met 12 februari 2023.

Het Musicalteam.
advertentie