Zeemanskoor Nijkerks Welvaren geeft een concert speciaal voor de zorg.
Zeemanskoor Nijkerks Welvaren geeft een concert speciaal voor de zorg. Arjen Gerritsma/Graphic Sound

Zeemanskoor Nijkerks Welvaren geeft concert voor zorgmedewerkers

4 oktober 2021 om 17:10 Activiteiten

NIJKERK Het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren gaat een concert geven speciaal voor zorgmedewerkers uit Nijkerk. Op vrijdag 29 oktober vindt het besloten concert plaats in theater Streams Breede Beek.

Het koor geeft twee concerten, een geheel voor de zorg en een voor fans en vrienden van het koor. ,,Het concert voor de zorg moet echt een hoogtepunt worden in ons bestaan”, zegt Gerard Kamphorst van het zeemanskoor. ,,Wat is er mooier om de doelgroep, de zorgmedewerkers, te kunnen bedanken voor hun uitzonderlijke prestaties tijdens deze coronacrisis? Een zorgmedewerker is altijd al een belangrijke spil in onze samenleving, maar in coronatijd waren het juist zij die alle risico’s moesten nemen om de gezonde mensen gezond te houden en de zieken te verzorgen.” 

Het zorgconcert wordt gehouden op vrijdag 29 oktober 2021 en is besloten. Mocht er zorgpersoneel zijn dat zich nog niet heeft aangemeld, dan kan dat nog via pr@zeemanskoornijkerk.nl  tot 12 oktober. Voor deze avond is een bewijs van inenting, herstelbewijs of negatieve testuitslag (24 u.) verplicht. Het concert van 30 oktober wordt ook via Streams uitgezonden. Meer informatie via Gerard Kamphorst (0653831897 of gpwkamphorst@hotmail.com). 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie