Zeemanskoor Nijkerks Welvaren treedt op bij de havenkom en op het Plein
Zeemanskoor Nijkerks Welvaren treedt op bij de havenkom en op het Plein Arjen Gerritsma/Graphic Sound

Zeemanskoor Nijkerks Welvaren is Nijkerkse cultuurclub van het jaar

Maatschappelijk

NIJKERK Zeemanskoor Nijkerks Welvaren is cultuurclub van het jaar geworden in de gemeente Nijkerk. De club kreeg 95 stemmen tijdens de Club van het Jaar verkiezing. Het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps werd tweede met 15 stemmen. 

In de categorie sport werd jeu de boulevereniging De Nijeboulers de winnaar in de gemeente Nijkerk met 52 stemmen, gevolgd door Veensche Boys (38), Hockeyclub Nijkerk (33) en NSC (3). De gemeentewinnaars zijn vastgesteld op basis van de meeste stemmen per gemeente. Een jury heeft vervolgens uit de top 5 van clubs met de meeste stemmen binnen de provincie, de provinciewinnaar gekozen. Hierbij speelde de opgegeven motivatie een doorslaggevende rol.

CLUBSUPPORT De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport, een initiatief van NOC*NSF, LKCA & Rabobank. Het programma Rabo ClubSupport helpt 5.000 clubs om nog sterker te worden voor de toekomst. Daarom biedt Rabo ClubSupport verschillende programmaonderdelen die clubs ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities, bijvoorbeeld met intensieve 1-op-1 begeleidingstrajecten, masterclasses, webinars en workshops over vele actuele thema’s. Meer informatie is hier te vinden.

advertentie